HOME
KORTIT / KUVAT
KASSIT/ASUSTEET
LASTEN JUTUT
KORUT/SISUSTUS

Toimitukset varastotilanteesta riippuen.
NETTIKAUPASSA NOUDATAMME YLEISIÄ POSTIMYYNTIASETUKSIA:

Toimitusehdot

IKÄ
Alle 18-vuotiaalta vaaditaan holhoojan hyväksyntä tilaukselle.
TOIMITUSAIKA
Tuotteiden toimitusaika riippuu täysin varastotilanteesta. Jos tilausvahvistuksessa kerrotaan, että tuotetta valmistetaan, lupaamme kaikki toimitukset 1 - 2 viikon sisällä tilausvahvistuksen lähettämispäivästä lukien. Jos toimitusaika kuitenkin venyy lähetämme infoa sähköpostilla ja tällöin voit myös perua tilauksesi.
TILAUSVAHVISTUS
Kun tilaus on vastaanotettu, saat tilausvahvistuksen sähköpostina tai kirjeitse. Säilytä tilausvahvistus tilauksen saapumiseen asti.

MAKSUTAVAT

ENNAKKOMAKSULLA PANKKITILILLE
Tilaukset maksetaan etukäteen tilausvahvistuksessa toimitetuilla tili- ja viitetiedoilla. Lähetämme tili- ja maksutiedot kun tuote on valmiina toimitettavaksi. Tili- ja maksutiedot lähetetään, kun tuote on valmiina lähetettäksi asiakkaalle. Maksun näkyessä tilillämme tilaus toimitetaan. Ellei maksua ole suoritettu ilmoitettuun eräpäivään mennessä, tilaus peruuntuu automaattisesti ilman eri ilmoitusta, silloin kun on sovittu ennakkomaksusta. Noutotilauksen voit maksaa käteisellä tai kortilla.
Paketin hintaan lisätään postin perimä postimaksu. Koska olemme toimineet jo yli 10 vuotta, yli 10 euron tilauksista emme peri postimaksua.
Ilmoitamme sähköpostilla kun paketti lähtee. Halutessasi voit pyytää myöskin tekstiviestin.

TOIMITUSKULUT
2. Ennakkomaksu = tuotteen hinta + postituskulut, jotka ilmoitetaan tilausvahvistuksessa.
TOIMITUS
Tuotteiden toimitus tapahtuu pääsääntöisesti Postin kautta tai noutona sopimuksen mukaan.
Emme vastaa postin aiheuttamista tai kadottamista lähetyksistä. (Posti korvaa kadottamansa tai tärvelemänsä tuotteet käsiteltyään reklamaation). Nouto sovitaan erikseen. Voimme tavata missä tahansa Helsingin keskustan alueella. Noutopaketin voi maksaa kortilla tai käteisellä.
PALAUTUSOIKEUS
Noudatamme voimassa olevia postimyyntiehtoja. Palautusoikeus on voimassa 14 vuorokautta lähetyksen saapumisesta ja palautukset lähetetään meille postipakettina ellemme sovi palautuksesta tai vaihdosta erikseen. Paketin mukaan liitetään asiakastiedot tilinumeroineen. Maksamme palautetun tuotteen hinnan postituskuluineen asiakkaan tilille 3 vuorokauden kuluessa paketin saapumisesta meille.
Käytä edullisinta mahdollista palautustapaa. Ei postiennakko palautuksia.
TUOTEREKLAMAATIOT
Takaamme että tuotteemme ovat ensiluokkaisia toimituksen tapahtuessa. Mikäli tilaamasi tuote on viallinen, tai olet saanut väärän tuotteen, ota meihin yhteyttä pikaisesti, jotta voimme selvittää ongelman.

Tilaukset ja tiedustelut palautelomakkeella
tai sähköpostilla tilaa(at)failedgirl.fi
tai tekstiviestinä 040 8113679
Ei puhelintilauksia, voit kyllä soitella, juttelemme mielellämme <3